25.5.06

Aaargh!


That is the sound of pure frustration! I created this banner for my blog a few days ago, but have not been able to post it. I'll say it again - aargh! I am not sure what I'm doing wrong, when I change the code and try to put the banner up, I just get that little symbol that means a picture is not working. This is my 50th post, I had big plans to have a new banner, updated links, changing stuff on my sidebar...maybe tomorrow.

But, it's not all bad. Got a lovely package from Marieke last night (more on that later), getting ready to mail Sweetpea Swap 2 - Vintage Love to Carolyn (she's already mailed mine, yikes!), and meeting with a client tomorrow to sell some books. Better go and get busy, in the meantime, if anyone has some hints about putting up this banner, they'd be much appreciated!

4 comments:

mishka said...

i could email this to you, but I'm lazy and hoping you have instant post notification :)

Can you email me the code you've been playing with? The one that *should* be working as well as the original? If I can't figure it out, maybe David can help....

ellia said...

i emailed you i hope it helps... there is two spots you have to put it on in order for it to work (at least in my case) one is on the top near where it says header... and then below near where it says body... but i emailed you...

Marieke said...

Lovely banner. Let me know if you still need help. I uploaded my image on Flickr first. And then put the link in the HTML...

carolyn said...

When the banner gets figured out, let me know what you did, I'm having the similar frustrations.